Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΟ Γιάννης Πλακιωτάκης στα γραφεία της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Στα γραφεία της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της πόλης, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρώην Υπουργός ΥΝΑΝΠ και βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας  κ Γιάννης Πλακιωτάκης. Για ακόμα μια φορά το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον όχι μόνο της ομάδας αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, με κύρια αυτή του Δημοτικού Σταδίου Σητείας,  οι οποίες εξυπηρετούν εκατοντάδες παιδιά. Πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα...
Stavroula20. June 2023

Στα γραφεία της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της πόλης, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρώην Υπουργός ΥΝΑΝΠ και βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας  κ Γιάννης Πλακιωτάκης.

Για ακόμα μια φορά το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον όχι μόνο της ομάδας αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, με κύρια αυτή του Δημοτικού Σταδίου Σητείας,  οι οποίες εξυπηρετούν εκατοντάδες παιδιά.

Πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που εκκρεμούν έγινε από τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ Κωστή Λυμπερίου αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας κ Κώστα Κοκολάκη.

“Η ολοκλήρωση και αναβάθμιση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και η δημιουργία νέων είναι προτεραιότητα μας” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Πλακιωτάκης.

Μια ευχάριστη έκπληξη  ήταν αυτή του φωτογραφικού αρχείου της ομάδας μέσα στο οποίο ο κ Πλακιωτάκης αναγνώρισε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456