Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟλοκληρώνεται η διαδικασία απομάκρυνσης του πλοίου EOS από το λιμάνι της Σητείας

Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η διαδικασία απομάκρυνσης του πλοίου EOS από το λιμάνι της Σητείας   Ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες τυπικές και πρακτικές διαδικασίες, οι οποίες είχαν κινηθεί από τους αρμοδίους με τον ενδεδειγμένο τρόπο από την πρώτη ημέρα άφιξης του, το εμπορικό πλoιο EOS εντός των ημερών και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εκφόρτωσης του, θα απομακρυνθεί από το λιμάνι της Σητείας ρυμουλκούμενο με προορισμό το Αλί Αγά της Τουρκίας όπου και θα καταστραφεί. Να...
Stavroula24. June 2023
Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η διαδικασία απομάκρυνσης του πλοίου EOS από το λιμάνι της Σητείας

 

Ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες τυπικές και πρακτικές διαδικασίες, οι οποίες είχαν κινηθεί από τους αρμοδίους με τον ενδεδειγμένο τρόπο από την πρώτη ημέρα άφιξης του, το εμπορικό πλoιο EOS εντός των ημερών και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εκφόρτωσης του, θα απομακρυνθεί από το λιμάνι της Σητείας ρυμουλκούμενο με προορισμό το Αλί Αγά της Τουρκίας όπου και θα καταστραφεί.

Να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες με ειδικό γερανοφόρο όχημα, η καθυστερημένη άφιξη του οποίου προκάλεσε και την καθυστέρηση της διαδικασίας αφού υπάρχουν μόνο δυο τέτοιου τύπου σε ολόκληρη την Κρήτη, τηρώντας όλα τα περιβαλλοντολογικά πρωτόκολλα το φορτίο του πλοίου μεταφέρεται με νταλίκες προς ανακύκλωση.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456