Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΑκαδημίες ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά μας

Ολοκλήρωσαν την ετήσια δραστηριότητα τους οι Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με μια μεγάλη συνάντηση παιδιών, προπονητών και γονέων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης την Δευτέρα το απόγευμα. Με πολύ κόπο και φροντίδα η μεγάλη αγκαλιά των προπονητών των ακαδημιών χωράει όλα αυτά τα παιδιά που διψούν για να κατακτήσουν το όνειρο τους αλλά κυρίως για να μάθουν και να κάνουν υπερήφανους, σε όλα τα επίπεδα, τους προπονητές και τους γονείς τους. Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μικρών...
Stavroula27. June 2023

Ολοκλήρωσαν την ετήσια δραστηριότητα τους οι Ακαδημίες της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ με μια μεγάλη συνάντηση παιδιών, προπονητών και γονέων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης την Δευτέρα το απόγευμα.

Με πολύ κόπο και φροντίδα η μεγάλη αγκαλιά των προπονητών των ακαδημιών χωράει όλα αυτά τα παιδιά που διψούν για να κατακτήσουν το όνειρο τους αλλά κυρίως για να μάθουν και να κάνουν υπερήφανους, σε όλα τα επίπεδα, τους προπονητές και τους γονείς τους.

Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μικρών και μεγάλων ήταν αυτές που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο αποχαιρετιστήριο αυτό ραντεβού με τον ανταγωνισμό να φτάνει στα κόκκινα.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες μια αθλητική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά και τους προπονητές βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στο γνωστικό πεδίο των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών της πόλης μας.

Η υπόσχεση που δόθηκε από όλες τις πλευρές ήταν για μια ακόμα καλύτερη νέα χρονιά με πλούσια δραστηριότητα για τα παιδιά εντός και εκτός έδρας και κυρίως ένα ασφαλές και σύγχρονο ολοκληρωμένο Δημοτικό Στάδιο Σητείας.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456