Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕκτεταμένη παρέμβαση σκυροδέτησης κοντά στον αστικό ιστό της Σητείας

Σε εξέλιξη το έργο της Αγροτικής Οδοποιίας στο Δήμο Σητείας με παρεμβάσεις και σε κομμάτια πολύ κοντά στον αστικό ιστό προκειμένου να προληφθούν δυσάρεστα φαινόμενα της χειμερινής περιόδου. Ένα από τα σημεία ενδιαφέροντος η αρτηρία της “Βάγκας” όπου και πραγματοποίησε αυτοψία σήμερα  το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ Γιάννη Παπαδάκη, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σκυροδέτησης ενός μεγάλου κομματικό. Μια παρέμβαση η οποία και με την σημαντική...
Stavroula28. June 2023

Σε εξέλιξη το έργο της Αγροτικής Οδοποιίας στο Δήμο Σητείας με παρεμβάσεις και σε κομμάτια πολύ κοντά στον αστικό ιστό προκειμένου να προληφθούν δυσάρεστα φαινόμενα της χειμερινής περιόδου.

Ένα από τα σημεία ενδιαφέροντος η αρτηρία της “Βάγκας” όπου και πραγματοποίησε αυτοψία σήμερα  το πρωί ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ Γιάννη Παπαδάκη, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σκυροδέτησης ενός μεγάλου κομματικό.

Μια παρέμβαση η οποία και με την σημαντική συμβολή των κατοίκων της περιοχής αποτελεί υπόδειγμα και για το υπόλοιπο έργο, όπως σημείωσε ο κ Ζερβάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456