Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΝέο ρεκόρ στην τιμή του ελαιόλαδου με 7,36 € από τον Συνεταιρισμό της Σκοπής

Όπως αναφέρει σε δημοσιευμα του ο εξειδικευμένος  συγγραφέας Βασίλης Ζαμπούνης: Στον χθεσινό διαγωνισμό του ΑΣ Σκοπής στην επαρχία Σητείας ο πήχυς ανέβηκε στα 7,36 € για μια ποσότητα περί τους 130 τόνους, δηλαδή 6 βυτία. Αγοραστές είναι τυποποιητική επιχείρηση της Κρήτης, την οποία ακολουθεί και γνωστός ιταλικός εισαγωγικός οίκος καθώς στην ίδια τιμή προβλέπεται να γίνουν και άλλες πράξεις (ΑΣ Σταφιδικός, Επάνω Επισκοπής, και βλέπουμε…). Οι τιμές αυτές επιβεβαιώνουν απόλυτα όσα γράφουμε εδώ και μήνες...
Stavroula29. June 2023
eleotrivio
Όπως αναφέρει σε δημοσιευμα του ο εξειδικευμένος  συγγραφέας Βασίλης Ζαμπούνης:
Στον χθεσινό διαγωνισμό του ΑΣ Σκοπής στην επαρχία Σητείας ο πήχυς ανέβηκε στα 7,36 € για μια ποσότητα περί τους 130 τόνους, δηλαδή 6 βυτία. Αγοραστές είναι τυποποιητική επιχείρηση της Κρήτης, την οποία ακολουθεί και γνωστός ιταλικός εισαγωγικός οίκος καθώς στην ίδια τιμή προβλέπεται να γίνουν και άλλες πράξεις (ΑΣ Σταφιδικός, Επάνω Επισκοπής, και βλέπουμε…).
Οι τιμές αυτές επιβεβαιώνουν απόλυτα όσα γράφουμε εδώ και μήνες Έχει η άνοδος των τιμών «ταβάνι»;
Καθώς πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά οπότε βασιζόμενοι στη σωστή πληροφόρηση επανεξετάζουμε καθημερινά τη στάση μας με σταδιακές πωλήσεις σε κάθε ανοδικό μομέντουμ και υπομονή.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456