Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ Λένα Ηγουμενάκη μαγειρεύει τα “γιουβαρλάκια του φτωχού” για το Δήμαρχο Σητείας

Η Λένα Ηγουμενάκη τιμά με την παρουσία της το 4ο Φεστιβάλ Παράδοσης Πολιτισμού και Τέχνης που πραγματοποιείτε αυτό το διήμερο, 2-3 Ιουλίου, από το Πολιτιστικό Αργαστήρι Σητείας Δίκτυνα. Αυτή τη φορά με μια συνταγή ταυτισμένη με την ιστορία του νησιού τα “Τόπια” ή “γιουβαρλάκια του φτωχού” ένα φαγητό που μαγείρευαν πολύ συχνά οι νοικοκυρές στο χωριό Στείρωνα προκειμένου να ξεγελάσουν την πείνα των μικρών παιδιών. Η Λένα Ηγουμενάκη μαγείρεψε τα “γιουβαρλάκια του φτωχού” για τον...
Stavroula3. July 2023

Η Λένα Ηγουμενάκη τιμά με την παρουσία της το 4ο Φεστιβάλ Παράδοσης Πολιτισμού και Τέχνης που πραγματοποιείτε αυτό το διήμερο, 2-3 Ιουλίου, από το Πολιτιστικό Αργαστήρι Σητείας Δίκτυνα.

Αυτή τη φορά με μια συνταγή ταυτισμένη με την ιστορία του νησιού τα “Τόπια” ή “γιουβαρλάκια του φτωχού” ένα φαγητό που μαγείρευαν πολύ συχνά οι νοικοκυρές στο χωριό Στείρωνα προκειμένου να ξεγελάσουν την πείνα των μικρών παιδιών.

Η Λένα Ηγουμενάκη μαγείρεψε τα “γιουβαρλάκια του φτωχού” για τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη και του έδωσε συμβολές για την ξεχωριστή αυτή συνταγή.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456