Sitiaka is loading for You ...

 

OΑγροτικάΣυνάντηση στο Δήμο Σητείας για τις ζημιές σε ελιές και αμπέλια

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 15:00 , θα γίνει συνάντηση στο Δήμο Σητείας, προκειμένου να συζητήσουμε για τις ζημιές που έχουν καταγραφεί στις ελιές και τα αμπέλια και να συντονίσουμε τις ενέργειες μας με τους υπόλοιπους φορείς της Κρήτης, σε συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό στην Περιφέρεια Κρήτης. Στην συνάντηση θα παραβρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρουλάκης Γιάννης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης Γιώργος,...
Stavroula6. July 2023
logo dimu ok

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 15:00 , θα γίνει συνάντηση στο Δήμο Σητείας, προκειμένου να συζητήσουμε για τις ζημιές που έχουν καταγραφεί στις ελιές και τα αμπέλια και να συντονίσουμε τις ενέργειες μας με τους υπόλοιπους φορείς της Κρήτης, σε συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνάντηση θα παραβρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρουλάκης Γιάννης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ζερβάκης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας και εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για αγροτικά θέματα κ. Τσιφετάκης Γιώργος και ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης κ. Ιερωνυμάκης Πρίαμος.

Η παρουσία σας θα συμβάλει ουσιαστικά στην τελική διαμόρφωση των ενεργειών μας.

 

Με Τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Μανώλης Μαυροματάκης

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456