Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣήμερα στις 9 .00 η πρώτη Βαρκαρόλα του Καλοκαιριού

Με το μουσικό σχήμα του Γιάννη Δοξαστάκη, σε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, η πρώτη Βαρκαρόλα του καλοκαιριού απόψε στις 9.00 στο λιμάνι της Σητείας, φιλοδοξεί να ξεσηκώσει ολόκληρη την πόλη. Όπως δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου “Μια εκδήλωση η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη χρονιά διοργάνωση της, φέτος έρχεται να γεμίσει τους καλοκαιρινούς μήνες με τρεις επαναλήψεις, 6/7-6/8 και 6/9 κάθε φορά και σε διαφορετικό σημείο του...
Stavroula6. July 2023

Με το μουσικό σχήμα του Γιάννη Δοξαστάκη, σε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, η πρώτη Βαρκαρόλα του καλοκαιριού απόψε στις 9.00 στο λιμάνι της Σητείας, φιλοδοξεί να ξεσηκώσει ολόκληρη την πόλη.

Όπως δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου “Μια εκδήλωση η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη χρονιά διοργάνωση της, φέτος έρχεται να γεμίσει τους καλοκαιρινούς μήνες με τρεις επαναλήψεις, 6/7-6/8 και 6/9 κάθε φορά και σε διαφορετικό σημείο του λιμανιού για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των καταστημάτων αλλά και του κοινού”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456