Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΠρωταγωνιστής ο ΝΟΣ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ICF 2023 και το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUP

Με πολλές και σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Σητείας από τη διοργάνωση του  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ICF 2023  και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUP που πραγματοποιήθηκε τον τριήμερο 7-9 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των ιδιαίτερα ισχυρών ανέμων η αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα και σε ατομικό επίπεδο να κατακτήσουν πρωτιές αλλά και σε συλλογικό επίπεδο ο ΝΟΣ να κατακτήσει το Κύπελο του πολυνίκη. Το Παγκόσμιο Κύπελλο  SUP περιλάβανε...
Stavroula10. July 2023

Με πολλές και σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Σητείας από τη διοργάνωση του  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ICF 2023  και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUP που πραγματοποιήθηκε τον τριήμερο 7-9 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των ιδιαίτερα ισχυρών ανέμων η αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα και σε ατομικό επίπεδο να κατακτήσουν πρωτιές αλλά και σε συλλογικό επίπεδο ο ΝΟΣ να κατακτήσει το Κύπελο του πολυνίκη.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο  SUP περιλάβανε αγώνες για junior, masters και elite αθλητές ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνες μεγάλων αποστάσεων και ανάπτυξης (Sprint & Τεχνικό).

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456