Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 13ο τουρνουά Beach Volley Kings n Queens στη Σητεία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 13ο τουρνουά Beach Volley Kings n Queens στα νέα γήπεδα του Δήμου  Σητείας. Για δύο ολόκληρες ημέρες  η καρδιά του Κρητικού Beach Volleyball  χτυπούσε στη Σητεία για το 13ο Kings & Queens of the beach,  το τουρνουά ορόσημο του νησιού το οποίο έχει σαν στόχο κάθε χρονιά να γίνεται ολοένα και καλύτερο. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με κατηγορίες  Αντρών και Γυναικών. Όπως δήλωσαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ οι διοργανωτές,   είχαν...
Stavroula16. July 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 13ο τουρνουά Beach Volley Kings n Queens στα νέα γήπεδα του Δήμου  Σητείας.

Για δύο ολόκληρες ημέρες  η καρδιά του Κρητικού Beach Volleyball  χτυπούσε στη Σητεία για το 13ο Kings & Queens of the beach,  το τουρνουά ορόσημο του νησιού το οποίο έχει σαν στόχο κάθε χρονιά να γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με κατηγορίες  Αντρών και Γυναικών. Όπως δήλωσαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ οι διοργανωτές,   είχαν την ευκαιρία να εγκαινιάσουν έναν από τους πιο αξιόλογους στίβους Beach Volley της Κρήτης.

Όπως τόνισε ο κ Κυριάκος Μπεμπής “Είναι ένα σημαντικό βήμα για τη Σητεία το οποίο θα φέρει πολύ μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον”.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456