Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΤο Παλαίκαστρο στο πλευρό του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Με μια μουσική βραδιά η κοινωνία του Παλαικάστρου στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας. Οι τοπικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα πραγματοποίησαν την Πέμπτη το βράδυ μουσική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στον Σ.Φ.Ν.Σ. Το Παλαίκαστρο ως απομακρυσμένη περιοχή με ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη γνωρίζει πολύ καλά την αναγκαιότητα ύπαρξης του Νοσοκομείου Σητείας, θέμα αδιαπραγμάτευτο για αυτούς, όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ Νίκος Χατζηδάκης. Αξιοσημείωτο το...
Stavroula21. July 2023

Με μια μουσική βραδιά η κοινωνία του Παλαικάστρου στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Οι τοπικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα πραγματοποίησαν την Πέμπτη το βράδυ μουσική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στον Σ.Φ.Ν.Σ.

Το Παλαίκαστρο ως απομακρυσμένη περιοχή με ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη γνωρίζει πολύ καλά την αναγκαιότητα ύπαρξης του Νοσοκομείου Σητείας, θέμα αδιαπραγμάτευτο για αυτούς, όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ Νίκος Χατζηδάκης.

Αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον και τον επισκεπτών του Παλαικάστρου πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μόνιμοι κάτοικοι του χωριού αφού αδιαλείπτως για πολλά χρόνια κάθε καλοκαίρι βρίσκονται εδώ.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456