Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία239.813,54 € για το ΚΕΓΕ και τη φάμπρικα της Μαρωνιάς

Στα πλαίσια του προγράμματος INTERREGυπεγράφη από το Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Κ.Κατσιδονιωτάκης&Σια ΕΕ-ΚΑΠΑ ΕΕ» η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου« Κατασκευή υποδομών Οικομουσείων-Διαμόρφωση οικομουσείου και περιβάλλοντα χώρου του κτιρίου ΚΕΓΕ, καθώς και παρεμβάσεις στη φάμπρικα Μαρωνιάς» 239.813,54 € με ΦΠΑ.   Στο κτίριο του πρώην ΚΕΓΕ προβλέπεται να γίνει πλήρης αποκατάσταση σκυροδετημάτων,τοιχοποϊίας, καθώς και των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Οι παρεμβάσεις που προτείνεται να γίνουν για αναβάθμιση του...
Stavroula24. July 2023
IMG_1529

Στα πλαίσια του προγράμματος INTERREGυπεγράφη από το Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Κ.Κατσιδονιωτάκης&Σια ΕΕ-ΚΑΠΑ ΕΕ» η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου« Κατασκευή υποδομών Οικομουσείων-Διαμόρφωση οικομουσείου και περιβάλλοντα χώρου του κτιρίου ΚΕΓΕ, καθώς και παρεμβάσεις στη φάμπρικα Μαρωνιάς» 239.813,54 € με ΦΠΑ.

 

Στο κτίριο του πρώην ΚΕΓΕ προβλέπεται να γίνει πλήρης αποκατάσταση σκυροδετημάτων,τοιχοποϊίας, καθώς και των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οι παρεμβάσεις που προτείνεται να γίνουν για αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου, προβλέπουν διαμορφώσεις εισόδων και πεζοδρομίων, ασφαλτοστρώσεις και οριοθέτηση χώρων στάθμευσης, τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων, φωτισμό εξωτερικών χώρων καθώς και τοποθέτηση πέργκολας και καθιστικών για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Τέλος θα αναβαθμιστεί ο χώρος του μικρού αμφιθεάτρου με τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα δημιουργηθεί χώρος ενημέρωσης και γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων.

Η βελτίωση και αναβάθμιση των χώρων του συγκροτήματος θα συμβάλλει στην αξιοποίηση του κτιρίου και στην ενίσχυση της προβολής και διάδοσης των τοπικών προϊόντων.

 

Στο κτίριο της φάμπρικας Μαρωνιάς, το οποίο λόγω της κτηριακής του μορφής αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά, προβλέπεται η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων και εξωτερικού φωτισμού.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456