Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚαι ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας στον αγώνα για το Νοσοκομείο

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας, αναδεικνύουμε με ένα αποφασιστικό, αγωνιστικό ύφος την κρίσιμη σημασία της συντήρησης και ενίσχυσης των σημαντικών κλινικών του Νοσοκομείου Σητείας με ιατρικό προσωπικό. Κατανοούμε πως η εξαφάνιση τους αποτελεί ανεπίτρεπτη πρόκληση για την επαρχία μας, και υπερασπιζόμαστε σθεναρά τα θεμελιώδη δικαιώματα επιβίωσης μας. Οι επιπτώσεις αυτής της αποτρόπαιας ενέργειας επεκτείνονται πέρα από τα σύνορα του Δήμου μας, επηρεάζοντας επίσης τους γείτονές μας, τους Κασιώτες τους...
Stavroula13. September 2023
nosokomeio-sitias
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας, αναδεικνύουμε με ένα αποφασιστικό, αγωνιστικό ύφος την κρίσιμη σημασία της συντήρησης και ενίσχυσης των σημαντικών κλινικών του Νοσοκομείου Σητείας με ιατρικό προσωπικό.
Κατανοούμε πως η εξαφάνιση τους αποτελεί ανεπίτρεπτη πρόκληση για την επαρχία μας, και υπερασπιζόμαστε σθεναρά τα θεμελιώδη δικαιώματα επιβίωσης μας.
Οι επιπτώσεις αυτής της αποτρόπαιας ενέργειας επεκτείνονται πέρα από τα σύνορα του Δήμου μας, επηρεάζοντας επίσης τους γείτονές μας, τους Κασιώτες τους Καρπάθιους και των τουρισμό μας .
Είναι καιρός να εκφράσουμε την οργή και τον αγώνα μας για τη διατήρηση της ποιότητας ζωής μας, καθώς απαιτείται επείγουσα δράση.
Συνεργαζόμαστε αρμονικά και στενά με τη Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο, και είμαστε πρόθυμοι να επιδείξουμε απόλυτη αφοσίωση και ενεργό συμμετοχή σε κάθε πρωτοβουλία ή συζήτηση που θα οδηγήσει σε πραγματικά αποτελέσματα.
Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ακουστή τη φωνή μας και να αγωνιστούμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε για τη διασφάλιση του αναγκαίου υγειονομικού προσωπικού και των υπηρεσιών που ανήκουν στην Επαρχία μας.
Σύλλογος Εστίασης Και Ψυχαγωγίας Καταστημάτων Δήμου Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456