Sitiaka is loading for You ...

 

ΚρήτηΣύμβαση 300 χιλ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης για καθαρισμούς πρανών και τάφρων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λασιθίου

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για καθαρισμούς πρανών και τάφρων στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, η γενική διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη και ο εκπρόσωπος του αναδόχου Χαράλαμπος Μαλλιαράκης. Το έργο που θα υλοποιηθεί θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια των οδηγών αλλά και την αντιπλημμυρική προστασία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας...
Stavroula24. October 2023
CRE08604-scaled

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για καθαρισμούς πρανών και τάφρων στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, η γενική διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Ελένη Δοξάκη και ο εκπρόσωπος του αναδόχου Χαράλαμπος Μαλλιαράκης.

Το έργο που θα υλοποιηθεί θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια των οδηγών αλλά και την αντιπλημμυρική προστασία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456