Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤι ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από το Νοσοκομείο Σητείας

Δυναμικό ήταν το παρών της Σητειακής κοινωνίας στην σημερνή συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία έγινε με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο Νοσοκομείο Σητείας. Πολλές οι υποσχέσεις που δόθηκαν απλόχερα από τον Υπουργό για το Νοσοκομείο Σητείας αλλά και για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Νομού. Έντονο το αίσθημα της ικανοποίησης αλλά ακόμα πιο έντονο το αίσθημα της επιφυλακτικότητας για το αν θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις. Εν αναμονή λοιπών. Σας παραθέτουμε αυτούσια...
Stavroula15. November 2023

Δυναμικό ήταν το παρών της Σητειακής κοινωνίας στην σημερνή συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία έγινε με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο Νοσοκομείο Σητείας.

Πολλές οι υποσχέσεις που δόθηκαν απλόχερα από τον Υπουργό για το Νοσοκομείο Σητείας αλλά και για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Νομού.

Έντονο το αίσθημα της ικανοποίησης αλλά ακόμα πιο έντονο το αίσθημα της επιφυλακτικότητας για το αν θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις.

Εν αναμονή λοιπών.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πολύωρων συναντήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456