Sitiaka is loading for You ...

 

Πολιτισμός“Δόκτωρ Νικολός” από σήμερα στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας

Περιζήτητες οι χειμερινές θεατρικές παρατάσεις στην πόλη μας και να μια καλή ευκαιρία με την έναρξη των παραστάσεων του έργου “Δόκτωρ Νικολός”. Ένα έργο του Απόστολου Αποστολίδη που όπως λέει ο σκηνοθέτης πέρασε από σαράντα κύματα όμως ήρθε η ώρα του να παρουσιαστεί στο Σητειακό θεατρόφιλο κοινό σε συνεργασία ερασιτεχνών ηθοποιών με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας. Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας Συμμετέχουν: Χριστιάννα Καφεσάκη, Γιάννης...
Stavroula24. November 2023
Περιζήτητες οι χειμερινές θεατρικές παρατάσεις στην πόλη μας και να μια καλή ευκαιρία με την έναρξη των παραστάσεων του έργου “Δόκτωρ Νικολός”.
Ένα έργο του Απόστολου Αποστολίδη που όπως λέει ο σκηνοθέτης πέρασε από σαράντα κύματα όμως ήρθε η ώρα του να παρουσιαστεί στο Σητειακό θεατρόφιλο κοινό σε συνεργασία ερασιτεχνών ηθοποιών με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας.
Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας
Συμμετέχουν: Χριστιάννα Καφεσάκη, Γιάννης Τσικαλάκης, Βάσω Βερίγου, Νίκος Λιλιμπάκης, Κίρκη Καζαμία, Μανόλης Κατσουλογιαννάκης, Δεσπω Λιναρδάκη, Κωστής Δαμουλάκης.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσικαλάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456