Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΕυνοϊκές οι συνθήκες για την έναρξη της κρουαζιέρας στο Λιμάνι της Σητείας

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας είχε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας σε μια προσπάθεια προώθησης του Λιμανιού στον συγκεκριμένο τομέα τουρισμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στους υποψήφιους συνεργάτες ο κ Αντωνιδάκης, πλέον το λιμάνι της Σητείας πληροί όλες εκείνες τις προδιαγραφές και είναι έτοιμο να υποδεχτεί πλοία κρουαζιέρας. Όπως σημείωσε ο κ Αντωνιδάκης σε δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  “Οι διεθνείς συγκυρίες  φαίνεται τη...
Stavroula3. December 2023

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας είχε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας σε μια προσπάθεια προώθησης του Λιμανιού στον συγκεκριμένο τομέα τουρισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στους υποψήφιους συνεργάτες ο κ Αντωνιδάκης, πλέον το λιμάνι της Σητείας πληροί όλες εκείνες τις προδιαγραφές και είναι έτοιμο να υποδεχτεί πλοία κρουαζιέρας.

Όπως σημείωσε ο κ Αντωνιδάκης σε δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  “Οι διεθνείς συγκυρίες  φαίνεται τη στιγμή αυτή να ευνοούν  και για αυτό δεν θα πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί. Οι επαφές θα συνεχιστούν καθώς και ο προγραμματισμός για  τη συμμετοχή μας σε εκθέσεις κρουαζιέρας”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456