Sitiaka is loading for You ...

 

ΚρήτηΥδρογονάνθρακες, ενεργειακή μετάβαση, υδρογόνο. H Σητεία και πάλι πρωταγωνιστεί

Έναρξη σήμερα του διήμερους συνεδρίου με θέμα “Υδρογονάνθρακες, ενεργειακή μετάβαση, υδρογόνο. Η Κρήτη ως ενεργειακός κόμβος” που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο με διοργανωτές  το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας /Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας». Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την επικείμενη εξόρυξη υδρογονανθράκων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης ενώ θα παρουσιαστούν και οι εξελίξεις σχετικά με την χωροθέτηση ανατολικά της Κρήτης, συγκεκριμένα στην...
Stavroula16. December 2023

Έναρξη σήμερα του διήμερους συνεδρίου με θέμα “Υδρογονάνθρακες, ενεργειακή μετάβαση, υδρογόνο. Η Κρήτη ως ενεργειακός κόμβος” που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο με διοργανωτές  το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας /Π.Τ. Ανατολικής Κρήτης σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας».

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την επικείμενη εξόρυξη υδρογονανθράκων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης ενώ θα παρουσιαστούν και οι εξελίξεις σχετικά με την χωροθέτηση ανατολικά της Κρήτης, συγκεκριμένα στην περιοχή του Αθερινόλακου, 2 κοιλάδων υδρογόνου στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ε.Ε.

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456