Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤα Χριστούγεννα έφυγαν οι Απόκριες έρχονται

Η πόλη αλλάζει. Μαζεύει σιγά σιγά τα Χριστουγεννιάτικα και φοράει τα Αποκριάτικα. Το ξεφάντωμα της Αποκριάς  φαίνεται να είναι πολύ κοντά και ήδη το πρώτο επίσημο κάλεσμα από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την Τοπική Κοινότητα Σητείας προετοιμάζεται. “Όλοι μαζί με πολλές και διαφορετικές ιδέες να σχεδιάσουμε ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα βάλουν τη Σητεία στο χάρτη ως αποκριάτικο προορισμό” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Βέρα Περράκη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού απευθύνοντας ένα πρώτο ανοιχτό κάλεσμα.   Post...
Stavroula10. January 2024

Η πόλη αλλάζει. Μαζεύει σιγά σιγά τα Χριστουγεννιάτικα και φοράει τα Αποκριάτικα. Το ξεφάντωμα της Αποκριάς  φαίνεται να είναι πολύ κοντά και ήδη το πρώτο επίσημο κάλεσμα από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την Τοπική Κοινότητα Σητείας προετοιμάζεται.

“Όλοι μαζί με πολλές και διαφορετικές ιδέες να σχεδιάσουμε ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα βάλουν τη Σητεία στο χάρτη ως αποκριάτικο προορισμό” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Βέρα Περράκη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού απευθύνοντας ένα πρώτο ανοιχτό κάλεσμα.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456