Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑυτοψία για την τελική έγκριση του έργου των Κυματοθραυστών

Διευρυμένο τεχνικό κλιμάκιο, συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Στέλιο Σπυριδάκη και τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ Νίκο Τσουκνάκη, βρέθηκε σήμερα στην παραλία της Σητείας για επιτόπια αυτοψία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικασίες για την αδειοδότηση του έργου των Κυματοθραυστών. Στο σημείο βρέθηκε η μελετητική ομάδα του έργου, αποτελούμενη από τον κ Ρομπογιαννάκη, κ  Παρασύρη και κ Λεθιωτάκη, καθώς και ο αρμόδιος υπηρεσιακός της Περιφέρειας κ...
Stavroula18. January 2024

Διευρυμένο τεχνικό κλιμάκιο, συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Στέλιο Σπυριδάκη και τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ Νίκο Τσουκνάκη, βρέθηκε σήμερα στην παραλία της Σητείας για επιτόπια αυτοψία προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικασίες για την αδειοδότηση του έργου των Κυματοθραυστών.

Στο σημείο βρέθηκε η μελετητική ομάδα του έργου, αποτελούμενη από τον κ Ρομπογιαννάκη, κ  Παρασύρη και κ Λεθιωτάκη, καθώς και ο αρμόδιος υπηρεσιακός της Περιφέρειας κ Μπιμπάκης ο οποίος θα δώσει την τελική έγκριση.

Την ικανοποίηση του για την πορεία των διαδικασιών, που αφορούν το μεγάλο έργο των Κυματοθραυστών, εξέφρασε ο Δήμαρχος Σητείας. “Είμαστε στο τελικό στάδιο και ευελπιστούμε με την βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου αλλά και των τεχνικών συμβούλων  σύντομα να δημοπρατήσουμε το σημαντικό αυτό έργο το οποίο ήταν ένας από τους πρώτους μας στόχους”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456