Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑυτοψία για το έργο «Οριοθέτηση – Διευθέτηση ρέματος Κολονέλου

Μετά την απόφαση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Οριοθέτηση – Διευθέτηση ρέματος Κολονέλου από την σύμπραξη μελετητών «Δεσποτάκης Βασίλειος – Παρασύρης Ιωάννης», αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σημείο παρουσία του Δημάρχου Σητείας, του μελετητή, των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας , του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και της ΔΕΥΑΣ. Παρουσιάστηκε η μελέτη,   αποτυπώθηκε  η υπάρχουσα κατάσταση, καθώς και οι προτάσεις παρέμβασης για την αποκατάσταση των τυχών διαχρονικών...
Stavroula5. February 2024

Μετά την απόφαση του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη, για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Οριοθέτηση – Διευθέτηση ρέματος Κολονέλου από την σύμπραξη μελετητών «Δεσποτάκης Βασίλειος – Παρασύρης Ιωάννης», αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σημείο παρουσία του Δημάρχου Σητείας, του μελετητή, των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας , του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και της ΔΕΥΑΣ.

Παρουσιάστηκε η μελέτη,   αποτυπώθηκε  η υπάρχουσα κατάσταση, καθώς και οι προτάσεις παρέμβασης για την αποκατάσταση των τυχών διαχρονικών  παραλείψεων και αστοχιών και την εξάλειψη των πλημμυρικών  φαινομένων.

Η συγκεκριμένη μελέτη διευθέτησης αποτελούσε προϋπόθεση ενεργοποίησης    και ολοκλήρωσης της επέκτασης του σχεδίου πόλεως στη συγκεκριμένη περιοχή, κάτι το οποίο εδώ  και περισσότερο από  μια εικοσαετία παραμένει σε στασιμότητα και αποτελεί  το σπουδαιότερο αναπτυξιακό εργαλείο για το Δήμο Σητείας.

Η πρόθεση της Δημοτική Αρχής για την αντιπλημμυρική θωράκιση και προστασία των συνδημοτών, αποδεικνύεται και αποτυπώνεται από τις συνεχείς παρεμβάσεις και δράσεις που εκτελούνται σχεδόν σε όλο το εύρος του Δήμου Σητείας.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456