Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣητεία: TOP ΔΗΜΟΣ της Ελλάδας στα Βραβεία Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Ο Δήμος Σητεία σήμερα βραβεύτηκε στο μεγαλύτερο συνέδριο για τη Βραχυχρόνια Μίσθωση στην Ελλάδα. Πέρσι το Νοέμβριο υποβλήθηκε από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σητείας και τον σύμβουλο κ Σταύρο Κεφάλα η συμμετοχή  στα Ετήσια Βραβεία Βραχυχρόνιας Μίσθωσης. Η βράβευσή έρχεται ως αναγνώριση των προσπαθειών που κάνει ο Δήμος βασιζόμενος σε διαρκή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων για τη βραχυχρόνια μίσθωση στη Σητεία, στο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Τουρισμού το οποίο έχει συστήσει . Με μεγάλη...
Stavroula10. February 2024

Ο Δήμος Σητεία σήμερα βραβεύτηκε στο μεγαλύτερο συνέδριο για τη Βραχυχρόνια Μίσθωση στην Ελλάδα. Πέρσι το Νοέμβριο υποβλήθηκε από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σητείας και τον σύμβουλο κ Σταύρο Κεφάλα η συμμετοχή  στα Ετήσια Βραβεία Βραχυχρόνιας Μίσθωσης.

Η βράβευσή έρχεται ως αναγνώριση των προσπαθειών που κάνει ο Δήμος βασιζόμενος σε διαρκή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων για τη βραχυχρόνια μίσθωση στη Σητεία, στο πλαίσιο του Παρατηρητηρίου Τουρισμού το οποίο έχει συστήσει .

Με μεγάλη υπερηφάνεια το βραβείο παρέλαβε η Εντεταμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα Μάρω Νικητάκη συνοδευόμενη από τον κ Σταύρο Κεφάλα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456