Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαEνα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για τη Σκοπή

Υπεγράφει μεταξύ της ΔΕΥΑΣ και του αναδόχου εργολάβου κ Βιτσαξάκη Γιάννη ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για την Τοπική Κοινότητα της  Σκοπής. Επι σειρά ετών οι έντονες βροχοπτώσεις προκαλούσαν πλημμυρικά φαινόμενα σε κεντρικά σημεία του χωριού με αποτέλεσμα την δημιουργία μεγάλων προβλημάτων. Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα λυθούν οριστικά τέτοιου ειδους προβλήματα. Το έργο, Επέκταση Δικτύου Ομβρίων για την Αποφυγή  Πλημμυρικών Φαινομένων, ύψους...
Stavroula14. February 2024

Υπεγράφει μεταξύ της ΔΕΥΑΣ και του αναδόχου εργολάβου κ Βιτσαξάκη Γιάννη ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για την Τοπική Κοινότητα της  Σκοπής.

Επι σειρά ετών οι έντονες βροχοπτώσεις προκαλούσαν πλημμυρικά φαινόμενα σε κεντρικά σημεία του χωριού με αποτέλεσμα την δημιουργία μεγάλων προβλημάτων.

Όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα λυθούν οριστικά τέτοιου ειδους προβλήματα.

Το έργο, Επέκταση Δικτύου Ομβρίων για την Αποφυγή  Πλημμυρικών Φαινομένων, ύψους 130.000euro θα ξεκινήσει άμεσα με σχεδιασμό ολοκλήρωσης τους δυο μήνες.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456