Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΘετικά τα μηνύματα για τη Σητεία την κορυφαία έκθεση τουρισμού ΙΤΒ

Η Σητεία συνεχίζει το ταξίδι της στις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού και αυτή τη φορά βρέθηκε στην ITB Berlin, την κορυφαία έκθεση τουρισμού στον κόσμο, στο Βερολίνο. Εκπροσωπούμενη αυτή τη φορά από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Κώστα Βασιλάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννη Κακουράκη, βρέθηκε στην καρδιά της Ευρώπης και πραγματοποίησε πλήθος επαφών, τόσο με τουριστικούς πράκτορες όσο και με επιχειρηματίες του τουρισμού. Η Σητεία για μια ακόμα...
Stavroula6. March 2024

Η Σητεία συνεχίζει το ταξίδι της στις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού και αυτή τη φορά βρέθηκε στην ITB Berlin, την κορυφαία έκθεση τουρισμού στον κόσμο, στο Βερολίνο.

Εκπροσωπούμενη αυτή τη φορά από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας κ Κώστα Βασιλάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ Γιάννη Κακουράκη, βρέθηκε στην καρδιά της Ευρώπης και πραγματοποίησε πλήθος επαφών, τόσο με τουριστικούς πράκτορες όσο και με επιχειρηματίες του τουρισμού.

Η Σητεία για μια ακόμα φορά φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν απέφεραν μόνο θετικά μηνύματα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456