Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου στον Τεχνοχώρο Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε η 23η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας. Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου καθώς και τα νέα μέλη που εγράφησαν, προσήλθαν στον χώρο σε απαρτία και συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση που ακολούθησε. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη για τον οικονομικό απολογισμό χρήσης 2023 όπου το σώμα ενέκρινε με πλειοψηφία όλων των μελών. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τον προγραμματισμό δράσεων...
Stavroula12. March 2024
431671492_641324061453784_4291314389571961356_n-696x325

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου στον Τεχνοχώρο Δήμου Σητείας πραγματοποιήθηκε η 23η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας.

Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου καθώς και τα νέα μέλη που εγράφησαν, προσήλθαν στον χώρο σε απαρτία και συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συζήτηση που ακολούθησε.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη για τον οικονομικό απολογισμό χρήσης 2023
όπου το σώμα ενέκρινε με πλειοψηφία όλων των μελών.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τον προγραμματισμό δράσεων του Συλλόγου για το 2024 και συγκεκριμένα για την συνέχιση Σεμιναρίου κρουστών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης,
την διοργάνωση της καρναβαλικής εκδήλωσης Η (η) Μουσική (οί) της Φωτιάς με πολυπληθή συμμετοχή ατόμων και δράσεων, την συμμετοχή του Συλλόγου στην διοργάνωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Σητείας και την συμμετοχή του στα Κούλουμα Σητείας, τις θεατρικές παραγωγές-παραστάσεις του Συλλόγου «Όσκαρ» και «Γιοι και κόρες» ,που θα παρουσιαστούν στο κοινό τον Μάρτιο και Απρίλιο, τον προγραμματισμό φεστιβάλ δρόμου και βραδιών γειτονιάς στον Πεζόδρομο τεχνοχώρου το καλοκαίρι, καθώς και τον προγραμματισμό μουσικοθεατρικών παραστάσεων και συναυλιών στο προσεχές μέλλον.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην διοργάνωση του 9ου Μεσογειακού Ραδιοφωνικού Φεστιβάλ Σητείας, στις 5-6-7 και 8 Ιουλίου, το οποίο επιστρέφει δυναμικά μετά από παύση ενός χρόνου και με Ιδιαιτερότητα την διάρκεια του, από τριήμερο σε τετραήμερο φεστιβάλ.
Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς και ο καταρτισμός του καλλιτεχνικού προγράμματος ο οποίος έχει ήδη καλυφτεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό από την οργανωτική ομάδα και το ΔΣ του Συλλόγου και το οποίο θα αρχίσει να ανακοινώνεται το προσεχές διάστημα.

Κεντρικό σύνθημα και φέτος του φεστιβάλ «Μία πόλη, μία γιορτή».
Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τοποθέτηση και συζήτηση των μελών και την ανάγκη
στήριξης του φεστιβάλ από τα μέλη, την κοινωνία και τους φορείς της πόλης .

Από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας .

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456