Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ Σητεία βλέπει πλέον πολύ σοβαρά την Ιταλική αγορά

Πέμπτη 14, Παρασκευή 15, Σαββατο16 Μαρτίου, ένα τριήμερο εξωστρέφειας για την Σητεία, με την παρουσία της στην έκθεση BMT – Mediterranean Tourism Exchange στη Νάπολη. Ο Δήμος Σητείας βλέπει πλέον πολύ σοβαρά κάθε προσπάθεια νέας συνεργασίας, όπως αυτή με την Ιταλική αγορά, και προωθεί στοχευμένα την περιοχή,  εν όψη και των νέων πτήσεων απευθείας από και προς τη γείτονα χώρα. Πολλά τα κοινά στοιχεία τα οποία μπορούν να “παντρευτούν” άριστα και να δημιουργήσουν στενούς δεσμούς...
Stavroula14. March 2024

Πέμπτη 14, Παρασκευή 15, Σαββατο16 Μαρτίου, ένα τριήμερο εξωστρέφειας για την Σητεία, με την παρουσία της στην έκθεση BMT – Mediterranean Tourism Exchange στη Νάπολη.

Ο Δήμος Σητείας βλέπει πλέον πολύ σοβαρά κάθε προσπάθεια νέας συνεργασίας, όπως αυτή με την Ιταλική αγορά, και προωθεί στοχευμένα την περιοχή,  εν όψη και των νέων πτήσεων απευθείας από και προς τη γείτονα χώρα.

Πολλά τα κοινά στοιχεία τα οποία μπορούν να “παντρευτούν” άριστα και να δημιουργήσουν στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Κάθε ευκαιρία διεύρυνσης της τουριστικής αγοράς είναι ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση απεγκλωβισμού της περιοχής από το τουριστικό περιθώριο.

Η ομάδα που βρίσκεται αυτή τη φορά στην Νάπολη και μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ, αποτελείτε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣ κ Κώστα Βασιλάκη, τον Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Σητείας κ Σταύρο Κεφάλα και τον πολύτιμο συνεργάτη όλων αυτών και συντοπίτη,  κ Γιάννη Δαουράκη.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456