Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΜΠΡΑΒΟ ΣΗΤΕΙΑ!!!

Με μια άνευ προηγουμένου παρουσία, σε όλα τα επίπεδα, το Σητειακό Καρναβάλι έκλεψε τις εντυπώσεις και τις καρδιές των εκατοντάδων επισκεπτών που κατέκλυσαν την πόλη αλλά και των ίδιων των Σητειακών. Η υπερπροσπάθεια της διοργανώτριας ομάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχοντας άμεσο αντίκτυπο στην πόλη, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι όταν αγαπάς τον τόπο σου μπορείς να τον ανεβάσεις ψηλά. Στόχος όλων, Δημοτικής Αρχής, Αντιδημαρχείας Πολιτισμού, Δημοτικής Κοινότητας, Οργανωτικής Επιτροπής,  ήταν η Σητεία αυτή...
Stavroula18. March 2024

Με μια άνευ προηγουμένου παρουσία, σε όλα τα επίπεδα, το Σητειακό Καρναβάλι έκλεψε τις εντυπώσεις και τις καρδιές των εκατοντάδων επισκεπτών που κατέκλυσαν την πόλη αλλά και των ίδιων των Σητειακών.

Η υπερπροσπάθεια της διοργανώτριας ομάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχοντας άμεσο αντίκτυπο στην πόλη, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι όταν αγαπάς τον τόπο σου μπορείς να τον ανεβάσεις ψηλά.

Στόχος όλων, Δημοτικής Αρχής, Αντιδημαρχείας Πολιτισμού, Δημοτικής Κοινότητας, Οργανωτικής Επιτροπής,  ήταν η Σητεία αυτή τη φορά να ξεπεράσει τα στενά της πλαίσια, να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει με αξιώσεις μια από τις πρώτες θέσεις ως διοργάνωση σε Παγκρήτιο επίπεδο.

Όμως μια τέτοιου μεγέθους διοργάνωση απαιτεί εκτός από πολύ κόπο και  πάρα πολύ χρήμα.

Το εγχείρημα έμοιαζε πολύ δύσκολο για τα δεδομένα ενός μικρού δήμου όπως αυτός της Σητείας αφού δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Η ομάδα διοργάνωσης αποφασισμένη,  παρουσίασε τον σχεδιασμό της σε επιχειρήσεις εντός και εκτός των πλαισίων του Δήμου και βρήκε ανταπόκριση.

Εκτός από μεγάλες χορηγίες επιχειρήσεων εκτός Σητείας, η στήριξη που δόθηκε απλόχερα από τις τοπικές επιχειρήσεις ήταν συγκινητική.

Οι ίδιοι οι Σητειακοί ήταν αυτοί που επιδίωξαν φέτος το Καρναβάλι της πόλης τους να κλέψει την παράσταση, αλλά ήταν και αυτοί οι  ίδιοι που το στήριξαν .

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς δεν φτάνει. Η υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερα και σημαντικότερα είναι αυτή που επιβάλλεται.

 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΤΕΙΑ.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456