Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΜνημείο 600 ετών ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στη Ζήρο

Με ιδιωτική πρωτοβουλία και χρηματοδότηση το ζωντανό μνημείο του Αγίου Νικολάου στη Ζήρο, με την επίβλεψη και φροντίδα του συντηρητή έργων τέχνης και αγιογράφου Μανώλη Αχλαδιανάκης, αποκαλύπτεται. Μοναδικά τα ευρήματα που έρχονται στην επιφάνεια και εξαιρετική η περιγραφή της διαδικασίας όπως την παρουσιάζει ο κ Αχλαδιανάκης. Μια επίσκεψη στο σημείο θα σας ανταμείψει μιας και η βιντεοσκόπηση στο εσωτερικό της εκκλησίας δεν επιτρέπεται άρα ήταν αδύνατη η δημοσιοποίηση από εμάς όσων είδαμε. Post Views: 587
Stavroula17. November 2019

Με ιδιωτική πρωτοβουλία και χρηματοδότηση το ζωντανό μνημείο του Αγίου Νικολάου στη Ζήρο, με την επίβλεψη και φροντίδα του συντηρητή έργων τέχνης και αγιογράφου Μανώλη Αχλαδιανάκης, αποκαλύπτεται.

Μοναδικά τα ευρήματα που έρχονται στην επιφάνεια και εξαιρετική η περιγραφή της διαδικασίας όπως την παρουσιάζει ο κ Αχλαδιανάκης. Μια επίσκεψη στο σημείο θα σας ανταμείψει μιας και η βιντεοσκόπηση στο εσωτερικό της εκκλησίας δεν επιτρέπεται άρα ήταν αδύνατη η δημοσιοποίηση από εμάς όσων είδαμε.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456