Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας στηρίζει το Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας σύσσωμο στηρίζει το Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο και εξέφρασε αυτή του την στάση, με ψήφισμα που προτάθηκε από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, στην αποψινή συνεδρίαση του σώματος, το οποίο και θα μεταφερθεί στην αυριανή κινητοποίηση. Το ψήφισμα ανέφερε: “Η συνεχής υποβάθμιση του εθνικού συστήματος υγείας έχει σαν αποτέλεσμα την ραγδαία υποστελέχωση των νοσοκομείων του Νομού, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό. Η ίδρυση και πλήρης λειτουργία των τριών νοσοκομείων του Nομού,...
Stavroula27. March 2024

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας σύσσωμο στηρίζει το Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο και εξέφρασε αυτή του την στάση, με ψήφισμα που προτάθηκε από τον Δήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Ζερβάκη, στην αποψινή συνεδρίαση του σώματος, το οποίο και θα μεταφερθεί στην αυριανή κινητοποίηση.

Το ψήφισμα ανέφερε:

“Η συνεχής υποβάθμιση του εθνικού συστήματος υγείας έχει σαν αποτέλεσμα την ραγδαία υποστελέχωση των νοσοκομείων του Νομού, σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό. Η ίδρυση και πλήρης λειτουργία των τριών νοσοκομείων του Nομού, προέκυψε από την ανάγκη εξυπηρέτησης των τριών αστικών κέντρων, την ανυπαρξία σύνδεσης σύγχρονου οδικού δικτύου και την εξυπηρέτηση όχι μόνο των κατοίκων του Νομού Λασιθίου αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της καλοκαιρινής περιόδου, των όμορων προς την Κρήτη νήσων της Δωδεκανησίου και των εκατοντάδων ξένων εργατών γης που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα.

Η παροχή υπηρεσιών υγείας είναι ευθύνη της πολιτείας και αποτελεί ιερή υποχρέωση και όχι πολυτέλεια ή ανάγκη. Το υπέρτατο αγαθό της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο για όλους και την περίοδο αυτή δοκιμάζεται η αξιοπιστία της κυβέρνησης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας συμπαραστέκεται και θα συμμετάσχει στο Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο συμβάλλοντας στην διευκόλυνση της μετακίνησης των συνδημοτών και των υπαλλήλων του Δήμου, με τη διάθεση τριών λεωφορείων και καλεί όλους τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση της 28ης Μαρτίου 2024”.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456