Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΗ πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας για τις ΒΑΠΕ στην περιοχή της Σητείας

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 1909 ΙΩΣΗΦ ΣΑΚΚΑΔΑΚΗ 21, 723 00 ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ. & ΦΑΞ : 2843028628                                                                                                                     Σητεία 12-04-2024                                                                                                       Αρ. Πρωτ. 1063                                                                                                                                                    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η         Η πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας είναι σταθερή όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη ΒΑΠΕ στη περιοχή της Σητείας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν αρωγοί στον δίκαιο αγώνα του Δήμου και...
Stavroula14. April 2024
6.00-Σ-εμπορικος

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 1909

ΙΩΣΗΦ ΣΑΚΚΑΔΑΚΗ 21, 723 00 ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΗΛ. & ΦΑΞ : 2843028628

 

 

                                                                                                                Σητεία 12-04-2024

                                                                                                      Αρ. Πρωτ. 1063

                                                            

                                                                                     

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

        Η πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας είναι σταθερή όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την περαιτέρω ανάπτυξη ΒΑΠΕ στη περιοχή της Σητείας.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν αρωγοί στον δίκαιο αγώνα του Δήμου και των Σητειακών, που αντιστέκονται σε αυτής της μορφής την «ανάπτυξη», όπου μετατρέπει της ευρύτερη περιοχή σε Βιομηχανική ζώνη και σε μπαταρία της Κρήτης.

Εμείς την ανάπτυξη την φανταζόμαστε αλλιώς. Ευελπιστούμε σε μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη που θα βοηθήσει και τον κλάδο μας να επιβιώσει και να ευημερεί.

Δε θέλουμε και δεν έχουμε καμιά πρόθεση να συμμετέχουμε σε διαμάχες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και μεταξύ συμβούλων. Θέλουμε όμως να συμμετέχουμε σε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον αυτού του τόπου ως αναπόσπαστο κομμάτι του .

                                 

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456