Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ Μάρω Νικητάκη νέα πρόεδρος του Δ.Σ. Σητείας

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Σητείας,  κ Γιώργου Ζερβάκη και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  η κα Μάρω Νικητάκη ανέλαβε τα καθήκοντα της νέας προέδρου. Η αντικατάσταση προέκυψε μετά την παραίτηση της πρώην προέδρου κας Μαρίας Γιαννακάκη. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η κα Νικητάκη δήλωσε: “Θα σας μιλήσω από καρδιάς. Όταν έβαλα υποψηφιότητα με την παράταξη του κ Ζερβάκη, “ΣΗΤΕΙΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”,  σκοπός μου ήταν, είναι και θα είναι, να πράξω ότι...
Stavroula17. April 2024

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Σητείας,  κ Γιώργου Ζερβάκη και με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  η κα Μάρω Νικητάκη ανέλαβε τα καθήκοντα της νέας προέδρου.

Η αντικατάσταση προέκυψε μετά την παραίτηση της πρώην προέδρου κας Μαρίας Γιαννακάκη.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η κα Νικητάκη δήλωσε:

“Θα σας μιλήσω από καρδιάς. Όταν έβαλα υποψηφιότητα με την παράταξη του κ Ζερβάκη, “ΣΗΤΕΙΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”,  σκοπός μου ήταν, είναι και θα είναι, να πράξω ότι καλύτερο για το καλό του τόπου μου. Ποτέ δεν στόχευσα και δεν θα στοχεύσω σε θέσεις. Η πρόταση του Δημάρχου, στο να αναλάβω την θέση αυτή, με εξέπληξε, με προβλημάτισε αλλά ήταν και τιμή προς το πρόσωπο μου και τον ευχαριστώ δημόσια. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο, την αντιπολίτευση που σύσσωμη με υποστήριξε και τον επικεφαλής κ Συμεωνίδη, για τα καλά του λόγια με τον οποίο σίγουρα θα έχουμε κλίμα σύμπραξης, αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με υποστήριξαν. Η απόφαση μου δεν ήταν εύκολη. κατέληξα σε αυτή μετά από ώριμη σκέψη. Είχαμε συνδέσει αυτή τη θέση με την κα Γιαννακάκη, όμως τα πράγματα αλλάζουν, οι καταστάσεις αλλάζουν, τα γεγονότα τρέχουν. Έπρεπε να ενεργήσουμε γρήγορα και άμεσα, γι αυτό και έδωσα την θετική μου απάντηση. Ξέρω ότι κάποιοι αμφιβάλουν για το αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα μου. Δεν τους αδικώ. Υπόσχομαι σήμερα μέσα σε αυτήν την αίθουσα ότι θα πράξω το καλύτερο δυνατόν για να είμαι ανάξια του ρόλου αυτού. Θέλω όμως την δικιά σας βοήθεια. Όλων και της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης. Θέλω να έχουμε μια καλή συνεργασία. Ένα κλίμα πολιτισμένο. σίγουρα θα υπάρξουν αντεγκλήσεις , αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις, όμως σε όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει σεβασμό και μόνο σεβασμό. Θα πρέπει να σεβόμαστε τους όρους και τους χρόνους ομιλίας του καθένα σύμφωνα με τον κανονισμό. Δεν θα επιτρέψω αυθαιρεσία λόγου. Εδώ είμαστε για να αποφασίζουμε για το καλό του Δήμου μας”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456