Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΜετ εμποδίων αλλά με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP στη Σητεία

Μετ εμποδίων αλλά με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών, διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP στην Σητεία 10-11-12 Μαίου. Μπορεί ο καιρός να μην είναι σύμμαχος, όμως οι αθλητές των θαλάσσιων σπορ είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις και σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σήμερα πρώτη ημέρα των αγωνισμάτων με τους μικρούς αθλητές και θα μπορούσε να πει κανείς ότι η μέρα εξελίχθηκε πολύ καλά σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο καιρικών συνθηκών αφού μετά το...
Stavroula10. May 2024

Μετ εμποδίων αλλά με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών, διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP στην Σητεία 10-11-12 Μαίου.

Μπορεί ο καιρός να μην είναι σύμμαχος, όμως οι αθλητές των θαλάσσιων σπορ είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους καταστάσεις και σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σήμερα πρώτη ημέρα των αγωνισμάτων με τους μικρούς αθλητές και θα μπορούσε να πει κανείς ότι η μέρα εξελίχθηκε πολύ καλά σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο καιρικών συνθηκών αφού μετά το δύσκολο πρωινό ξεκίνημα ο καιρός “άνοιξε” και έδωσε την ευκαιρία στα αγωνίσματα να διεξαχθούν κανονικά.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, όπως δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Γιάννης Σκούρτης,  πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ. Ο κ Σκούρτης μίλησε επίσης στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για την επιθυμία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, το επόμενο Παγκόσμιο Κυπέλο, να διεξαχθεί  στη Σητεία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456