Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑίτημα του Δήμου Σητείας για ανάληψη της διοργάνωσης της Ολυμπιάδας Ρομποτικής

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Eλληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (Η.Ε.R.O), πραγματοποίησε  ευχαριστήρια τιμητική εκδήλωση , για τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής MRC GLOBAL OLYMPIAD, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Δήμος Σητείας. Ο κ Κωστής Λυμπερίου, Αντιδήμαρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών – Νεολαίας & Παιδείας, παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την παραλαβή του τιμητικού διπλώματος, εκφράζοντας την βούληση του Δήμου Σητείας για ανάληψη της διοργάνωσης της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.     Post Views: 1,068
Stavroula3. June 2024

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Eλληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (Η.Ε.R.O), πραγματοποίησε  ευχαριστήρια τιμητική εκδήλωση , για τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής MRC GLOBAL OLYMPIAD, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Δήμος Σητείας.

Ο κ Κωστής Λυμπερίου, Αντιδήμαρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών – Νεολαίας & Παιδείας, παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την παραλαβή του τιμητικού διπλώματος, εκφράζοντας την βούληση του Δήμου Σητείας για ανάληψη της διοργάνωσης της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456