Sitiaka is loading for You ...

 

ΑγροτικάΚάλεσμα για την καλύτερη δυνατή καταγραφή του προβλήματος της σχινοκαρπίας

Κάλεσμα απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Σητείας κ Μανώλης Mαυροματάκης προκειμένου με την βοήθεια των προέδρων των Συνεταιρισμών και των Τοπικών Συμβουλίων να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος σχινοκαρπίας στην περιοχή.   Στην σχετική πρόσκληση αναφέρεται:   Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα πρόχειρα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι τώρα, διαπιστώνουμε  ότι και φέτος στις περισσότερες περιοχές υπάρχει μειωμένη καρπόδεση της ελιάς και αρκετά φαινόμενα σχινοκαρπίας. Παρακολουθούμε την...
Stavroula10. June 2024
mayrom foto

Κάλεσμα απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Σητείας κ Μανώλης Mαυροματάκης προκειμένου με την βοήθεια των προέδρων των Συνεταιρισμών και των Τοπικών Συμβουλίων να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος σχινοκαρπίας στην περιοχή.

 

Στην σχετική πρόσκληση αναφέρεται:

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα πρόχειρα στοιχεία που έχουμε συλλέξει μέχρι τώρα, διαπιστώνουμε  ότι και φέτος στις περισσότερες περιοχές υπάρχει μειωμένη καρπόδεση της ελιάς και αρκετά φαινόμενα σχινοκαρπίας.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασης και παρακαλούμε για τη δική σας εκτίμηση και ενημέρωση έως την Παρασκευή 14/06/2024, ώστε να έχουμε πλήρη και αντιπροσωπευτική εικόνα, σε κάθε περιοχή, προκειμένου να προβούμε στις ανάλογες ενέργειες, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς.

Έχουμε ήδη ενημερώσει τον Διευθυντή του ΕΛΓΑ Κρήτης, ο οποίος και θα επισκεφτεί την περιοχή μας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Για την Ένωση Σητείας

Ο Πρόεδρος

Μανώλης Μαυροματάκης

 

 

 

 

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456