Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕνισχύουμε το ΕΕΕΕΚ Σητείας

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες η σημερινή η οποία   καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα Δράσης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.   Ο  Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Πλατανάκη, Νίκος Μακρυνάκης και Γιώργος Αϊλαμάκης καθώς και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας Γιώργος Μάλλιος  επισκέφθηκαν το ΕΕΕΕΚ Σητείας σε μία προσπάθεια  ανάδειξης  του σημαντικού έργου που...
Stavroula3. December 2019

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες η σημερινή η οποία   καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, επειδή εκείνη την ημέρα η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα Δράσης για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

 

Ο  Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Πλατανάκη, Νίκος Μακρυνάκης και Γιώργος Αϊλαμάκης καθώς και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας Γιώργος Μάλλιος  επισκέφθηκαν το ΕΕΕΕΚ Σητείας σε μία προσπάθεια  ανάδειξης  του σημαντικού έργου που επιτελεί η δομή στην πόλη της Σητείας .

Η κα Ελένη Δρετάκη ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν εκπαιδευτές και παιδιά και ξενάγησε στους χώρους του σχολείου.

Ενισχύουμε το ΕΕΕEΚ Σητείας και επιβραβεύουμε την προσπάθεια των παιδιών  δίνοντας το παρόν στην έκθεση με τις υπέροχες  δημιουργίες τους που ανοίγει απόψε μετά της 5.30

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456