Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία15 εκατομμύρια ευρώ η απώλεια εισοδήματος στην επαρχεία Σητείας

Αναμενόμενες οι απαντήσεις που έδωσε ο  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ Μάκης Βορίδης, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κρήτης χθες  με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί, αφήνοντας την αίσθηση επιφανειακής προσέγγισης του προβλήματος και  μηδαμινές  ελπίδες για την επίλυση τους  . Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης που παρευρέθηκε στην συνάντηση δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ υπογραμμίζοντας ότι η απώλεια εισοδήματος από την επαρχεία Σητείας θα είναι γύρο στα 15...
Stavroula6. December 2019

Αναμενόμενες οι απαντήσεις που έδωσε ο  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ Μάκης Βορίδης, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κρήτης χθες  με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί, αφήνοντας την αίσθηση επιφανειακής προσέγγισης του προβλήματος και  μηδαμινές  ελπίδες για την επίλυση τους  .

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης που παρευρέθηκε στην συνάντηση δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ υπογραμμίζοντας ότι η απώλεια εισοδήματος από την επαρχεία Σητείας θα είναι γύρο στα 15 εκατομμύρια ευρώ με αλυσιδωτές συνέπειες σε όλους τους οικονομικοκοινωνικούς τομείς.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456