Sitiaka is loading for You ...

 

ΑθλητικάΕθελοντισμόςΔώστε στους νέους ανθρώπους αυτής της πόλης αυτό που τους αξίζει.

250 περίπου νέοι άνθρωποι και μικρά παιδιά αθλούνται κάθε απόγευμα στο Δημοτικό  Στάδιο Σητείας. Χθες βράδυ παρά το ψιλόβροχο οι ακαδημίες την ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, παιδιά 5 και 6 χρόνων, ήταν εκεί για να κάνουν την προπόνηση τους. Οι υπεύθυνοι της ομάδας τα φιλοξένησαν για λίγο, αφού δεν υπάρχει σκεπαστό σημείο αναμονής στο γήπεδο,  στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, της αγαπημένης τους ΝΙΚΗΣ. Τα παιδιά  «τρελάθηκαν» στην ιδέα ότι κάποια μέρα μπορεί και αυτά να μπουν...
Stavroula11. December 2019

250 περίπου νέοι άνθρωποι και μικρά παιδιά αθλούνται κάθε απόγευμα στο Δημοτικό  Στάδιο Σητείας.

Χθες βράδυ παρά το ψιλόβροχο οι ακαδημίες την ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, παιδιά 5 και 6 χρόνων, ήταν εκεί για να κάνουν την προπόνηση τους.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας τα φιλοξένησαν για λίγο, αφού δεν υπάρχει σκεπαστό σημείο αναμονής στο γήπεδο,  στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, της αγαπημένης τους ΝΙΚΗΣ.

Τα παιδιά  «τρελάθηκαν» στην ιδέα ότι κάποια μέρα μπορεί και αυτά να μπουν εκεί μέσα σαν κανονικοί παίχτες της ΝΙΚΗΣ.

Ευτυχώς τα παιδιά δεν ψάχνουν πολλά είναι ικανοποιημένα με ελάχιστα φτάνει να κάνουν αυτό που αγαπούν

Παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, επιμένουν να στηρίζουν αυτήν την ομάδα, αυτό το γήπεδο, τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ οι οποίοι είναι και οι οικοδεσπότες του γηπέδου, κατά κάποιο τρόπο,  έχουν δώσει αμέτρητες ώρες προσωπικής εργασίας αλλά και χρημάτων από το πενιχρό ταμείο της ομάδας για αυτόν το χώρο.

Είναι περιττό να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. φυσικά είναι εθελοντές και όχι μόνο δεν έχουν να κερδίσουν κάτι αλλά πολλά από αυτά που έχουν γίνει τα πληρώνουν από την τσέπη τους.

Οι παλαιότεροι  περιμένουν καρτερικά να δουν να ολοκληρώνεται αυτό το πολύπαθο έργο του Δημοτικού Σταδίου Σητείας το οποίο πάντα “ξεκινά, τα χρήματα είναι διαθέσιμα, ο εργολάβος έρχεται” ….όμως τίποτα

Είναι το μόνο στάδιο της χώρας που έχει αφεθεί στην τύχη του και στο οποίο λίγο πριν μπει το  2020 επικρατούν αυτές οι πρωτόγονες συνθήκες.

Θα μπορούσε να είναι ένα στάδιο κόσμημα γιατί έχει τις προδιαγραφές.

Δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση είναι και οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις αυτής της πόλης.

Δώστε στους νέους ανθρώπους αυτής της πόλης, επιτέλους, αυτό που τους αξίζει.

Και ξεκινήστε από τα βασικά.

Έναν ασφαλή χώρο άθλησης περιφραγμένο χωρίς μεταλλικά σκουριασμένα ετοιμόρροπα κιγκλιδώματα και τρύπες παγίδες σε ολόκληρο το εύρος του, φωτισμό γηπέδου κατάλληλο και όχι με το 1/5 της απόδοσης του, ζεστό νερό!!! για τους αθλούμενους. Λυπηρό αλλά συνέβη. Πριν από λίγες ημέρες το Δ,Σ. της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ εξέφρασε δημόσια την λύπη του και τη συγγνώμη του  προς  την ομάδα του ΑΟΣΚ ,τους διαιτητές ,αλλά και τους δικούς του παίκτες που δεν υπήρχε ζεστό νερό ώστε να κάνουν μπάνιο μετά τον αγώνα της Κυριακής.

 

Το αισιόδοξο, μετά από όλα αυτά, είναι ότι

τα παιδιά θα επιμείνουν στην προσπάθεια τους γιατί αγαπούν τον αθλητισμό,

οι γονείς θα επιμείνουν γιατί αγαπούν τα παιδιά τους,

οι εμπλεκόμενοι με τα αθλητικά αυτής της πόλης θα επιμείνουν γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν,

οι Σητειακοί που όποτε τους ζητήθηκε  έβαλαν το χέρι στην τσέπη θα επιμείνουν γιατί αγαπούν την πόλη τους.

 

Για να δούμε όμως και οι αρμόδιοι τι θα κάνουν.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456