Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητείαΔιαβούλευση πριν ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για την τύχη του Κρητικού ελαιόλαδου

Συνάντηση των πρόεδρων όλων  των ενώσεων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 11/12 στην Σητεία στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ίτανος μετά από πρόσκληση του πρόεδρου της ΕΑΣ Σητείας κ Μαυροματάκη Μανώλη. Είναι η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση με κύριο αντικείμενο συζήτησης  την  τύχη του κρητικού ελαιόλαδου και με  ποια μορφή και επωνυμία θα ταξιδεύει στις παγκόσμιες αγορές. Η συζήτηση θα συνεχιστεί και σε επίπεδο συνεταιρισμών. Κοινή πεποίθηση όλων είναι το θέμα να μπει σε διαβούλευση...
Stavroula11. December 2019

Συνάντηση των πρόεδρων όλων  των ενώσεων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 11/12 στην Σητεία στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ίτανος μετά από πρόσκληση του πρόεδρου της ΕΑΣ Σητείας κ Μαυροματάκη Μανώλη.

Είναι η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση με κύριο αντικείμενο συζήτησης  την  τύχη του κρητικού ελαιόλαδου και με  ποια μορφή και επωνυμία θα ταξιδεύει στις παγκόσμιες αγορές.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί και σε επίπεδο συνεταιρισμών. Κοινή πεποίθηση όλων είναι το θέμα να μπει σε διαβούλευση πριν ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για το προϊόν.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456