Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητείαΔράσεις ενίσχυσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων στο Δήμο Σητείας

Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νομού Λασιθίου κ. Πεπόνης Εμμανουήλ, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο Απασχόλησης του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε  κ. Πετράκη Μάνο, τον  εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Ν. Λασιθίου κ. Φωτεινάκη Γεώργιο καθώς και τον Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων του Ξενοδοχείου Sunwing  κ. Καρχιμάκη Νικόλαο.   Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η ενημέρωση  γύρω από τις  δράσεις ενίσχυσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων στο Δήμο Σητείας.  ...
Stavroula13. December 2019

Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νομού Λασιθίου κ. Πεπόνης Εμμανουήλ, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο Απασχόλησης του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε  κ. Πετράκη Μάνο, τον  εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Ν. Λασιθίου κ. Φωτεινάκη Γεώργιο καθώς και τον Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων του Ξενοδοχείου Sunwing  κ. Καρχιμάκη Νικόλαο.

 

Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η ενημέρωση  γύρω από τις  δράσεις ενίσχυσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων στο Δήμο Σητείας.

 

Ειδικότερα για το θέμα αυτό την επόμενη περίοδο πρόκειται να οργανωθούν μια σειρά από ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής και πληροφόρησης πάνω στα θέματα της διαχείρισης εργασιακού άγχους και συγκρούσεων στο χώρο εργασίας καθώς και θέματα επικοινωνίας που θα αφορούν τους εργαζόμενους στο Δήμο.

 

Θα υλοποιηθούν επίσης και ανάλογες δράσεις που θα αφορούν την ένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων πολιτών του Δήμου μας.

 

Ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την προβολή των υπηρεσιών νομικής πληροφόρησης για θέματα εργασιακά- ασφαλιστικά, προωθώντας επίσης την δυνατότητα καταγραφής των εξειδικευμένων αυτών υπηρεσιών στον ιστότοπο του Δήμου Σητείας.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456