Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητείαΜε προτεραιότητα ένα αξιοπρεπές Λιμεναρχείο

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του στις Λιμενικές Αρχές της χώρας βρέθηκε και στο Λιμεναρχείο Σητείας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη και τον Διευθυντή του Επιτελικού του Γραφείου Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Γιώργο Αλεξανδράκη. Τον υπουργό συνόδευσε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλιγαρδάκης ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ.α. Είχε προηγηθεί αρχιερατική θεία λειτουργία...
Stavroula23. December 2019

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννης Πλακιωτάκης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του στις Λιμενικές Αρχές της χώρας βρέθηκε και στο Λιμεναρχείο Σητείας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη και τον Διευθυντή του Επιτελικού του Γραφείου Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Γιώργο Αλεξανδράκη.

Τον υπουργό συνόδευσε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλιγαρδάκης ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σητείας κ.α.

Είχε προηγηθεί αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου

Ο Υπουργός μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του έδωσε προτεραιότητα  την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός αξιοπρεπούς λιμεναρχείου  με ενίσχυση σε μέσα αλλά και προσωπικό.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456