Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΠρόσωπαΓεωπάρκο Σητείας: Αξία ανεκτίμητη

Μια εξαιρετική περιήγηση στους Γεώτοπους της ευρύτερης περιοχής  της  Σητείας  από τον Χαράλαμπο Φασουλά στα πλαίσια του τριήμερου σεμιναρίου που είχε σαν θέμα την ανάπτυξη του Γεωτουρισμού στην περιοχή του Γεωπάρκου . Μια μοναδική τριήμερη εμπειρία για όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν . Για μια ακόμα φορά   είχαμε την δυνατότητα   να συνειδητοποιήσουμε την σημαντική ευκαιρία που έχει ο τόπος μας  λαμβάνοντας τον τίτλο Γεωπάρκο. Έναν τίτλο που δεν θα πρέπει να ρισκάρουμε στο βωμό...
Stavroula19. January 2020

Μια εξαιρετική περιήγηση στους Γεώτοπους της ευρύτερης περιοχής  της  Σητείας  από τον Χαράλαμπο Φασουλά στα πλαίσια του τριήμερου σεμιναρίου που είχε σαν θέμα την ανάπτυξη του Γεωτουρισμού στην περιοχή του Γεωπάρκου .

Μια μοναδική τριήμερη εμπειρία για όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν .

Για μια ακόμα φορά   είχαμε την δυνατότητα   να συνειδητοποιήσουμε την σημαντική ευκαιρία που έχει ο τόπος μας  λαμβάνοντας τον τίτλο Γεωπάρκο.

Έναν τίτλο που δεν θα πρέπει να ρισκάρουμε στο βωμό οποιονδήποτε συμφερόντων και φιλοδοξιών.

Έναν τίτλο, που όπως είπε και ο Δήμαρχος Σητείας στο χαιρετισμό του την δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου,  είναι μια σημαντική κατάκτηση η οποία ήρθε μετά από πολύ κόπο και σκληρή δουλειά ανθρώπων που για αυτούς είναι σκοπός ζωής, ανθρώπων που δουλεύουν με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν και για αυτό είναι οι μόνοι που μπορούν να κρατήσουν την αξία του Γεωπάρκου Σητείας στη θέση που του αξίζει .

Ο Δήμος Σητείας θα είναι δίπλα και θα ενθαρρύνει την δουλειά των ανθρώπων αυτών ώστε να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι το έργο το οποίο ξεκίνησαν και  το οποίο  δίνει αξία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456