Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα“Σεβαστείτε και διασώστε το Σητειακό ελαιόλαδο”

Με αφορμή την  συμμετοχή και διάκριση  στην 7η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που έγινε στην Αθήνα λαμβάνοντας  το 1ο Βραβείο ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, βρεθήκαμε  στις  εγκαταστήσεις της εταιρίας ZIRO SITIA O.E. και διαπιστώσαμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα  ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν  με τον κ Προεστάκη Γιώργο έναν εκ των δυο μετόχων της εταιρίας ZIRO SITIA O.E  προσπαθώντας  να καταλάβουμε τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους αυτούς να έχουν ακολουθήσει έναν διαφορετικό...
Stavroula30. January 2020

Με αφορμή την  συμμετοχή και διάκριση  στην 7η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ που έγινε στην Αθήνα λαμβάνοντας  το 1ο Βραβείο ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, βρεθήκαμε  στις  εγκαταστήσεις της εταιρίας ZIRO SITIA O.E. και διαπιστώσαμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Τα  ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν  με τον κ Προεστάκη Γιώργο έναν εκ των δυο μετόχων της εταιρίας ZIRO SITIA O.E  προσπαθώντας  να καταλάβουμε τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους αυτούς να έχουν ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από τον συνηθισμένο σε ότι αφορά την καλλιέργεια,  διαχείριση και εμπορεία του Σητειακού ελαιόλαδου.

“Σεβαστείτε και διασώστε το Σητειακό ελαιόλαδο”είναι η προτροπή  που θα πρέπει να εισακουστεί από όλους αν  θέλουμε  σαν  τόπος  και σαν προϊόν να έχουμε μια άλλη τύχη.

Η εταιρία ZIRO SITIA O.E. είναι ένα τρανό παράδειγμα για να καταλάβουμε ότι όλα είναι στο χέρι μας φτάνει να το θελήσουμε.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456