Sitiaka is loading for You ...

 

ΟδοιπορικόΤα ΣΗΤΕΙΑΚΑ στον Άγιο Ισίδωρο στο Κάβο Σίδερο, το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης (ένα χρόνο πριν )

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, εορτή του Οσίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού στο ακρωτήρι «Κάβο Σίδερο», εντός της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου Σητείας. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 4:30΄ μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ. Ανήμερα της εορτής, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00΄ π.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και στη...
Stavroula2. February 2020

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, εορτή του Οσίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού στο ακρωτήρι «Κάβο Σίδερο», εντός της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου Σητείας.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 4:30΄ μ.μ., θα τελεσθεί ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ.

Ανήμερα της εορτής, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00΄ π.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456