Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑναλαμβάνει και επίσημα η νέα αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας

Η Μαρία Δαρατσιανού ορκίστηκε ενώπιον της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας Μαρία Δαρατσιανού όρκισε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο της στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, η Διοικήτρια κα Λένα Μπορμπουδάκη, παρουσία του Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κου Δημήτρη Αγαπίου.   H κα Δαρατσιανού είναι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, με ειδίκευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, και...
Stavroula6. February 2020
daratsianou-maria-orkomosia2
Η Μαρία Δαρατσιανού ορκίστηκε ενώπιον της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας Μαρία Δαρατσιανού όρκισε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο της στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, η Διοικήτρια κα Λένα Μπορμπουδάκη, παρουσία του Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κου Δημήτρη Αγαπίου.

 

H κα Δαρατσιανού είναι απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, με ειδίκευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείριση Κρίσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, και Υποψήφια διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα της αφορά στον τομέα της Νοσηλευτικής, της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας και της Δημόσιας Υγείας.

Έχει διατελέσει εκπαιδεύτρια και διδάσκουσα του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Χανίων και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου, στο οποίο εργαζόταν ως ΠΕ Νοσηλευτικής.

cretalive

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456