Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα5 μόνιμες θέσεις ιατρών στο Nοσοκομείο Σητείας

Σε σημαντικές  ανακοινώσεις προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή την  εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Νικολάου το βράδυ της Παρασκευής στις Λίμνες. Ο υπουργός  ανακοίνωσε ότι μέχρι την προσεχή Τρίτη θα βγουν  στην Διαύγεια για τις  τέσσερις νοσοκομειακές δομές του Λασιθίου 17 μόνιμες θέσεις ιατρών. Η κατανομή των 17 αυτών θέσεων έχει ως εξής:   Για το  Γενικό...
Stavroula8. February 2020
9182c03dcb1e5446768fd6221317ebb0.original

Σε σημαντικές  ανακοινώσεις προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή την  εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Νικολάου το βράδυ της Παρασκευής στις Λίμνες.

Ο υπουργός  ανακοίνωσε ότι μέχρι την προσεχή Τρίτη θα βγουν  στην Διαύγεια για τις  τέσσερις νοσοκομειακές δομές του Λασιθίου 17 μόνιμες θέσεις ιατρών.

Η κατανομή των 17 αυτών θέσεων έχει ως εξής:

 

Για το  Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου:  2 παθολόγοι – 1 αναισθησιολόγος – 1 χειρούργος – 1 ακτινολόγος – 1 παιδίατρος.

Για το  Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας:  1 βιοπαθολόγος – 1 καρδιολόγος – 1 παθολόγος – 1 αναισθησιολόγος.

Για το Γενικό Νοσοκομείο Σητείας :1 μαιευτήρας – 1 ακτινολόγος – 1 χειρούργος – 1 καρδιολόγος – 1 ουρολόγος.

Για το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης : 1 βιοπαθολόγος – 1 ακτινολόγος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456