Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔιίστανται οι απόψεις για τις παρεμβάσεις στον ποταμό Παντέλη

Διίστανται οι απόψεις για το που είναι απαραίτητες οι παρεμβάσεις όσον αφορά την οριστική αποκατάσταση των ζημιών μετά την πλημύρα του περασμένου Απριλίου. Τεχνικά κλιμάκια από Περιφέρεια-Αντιπεριφέρεια και Αποκεντρωμένη Διοίκηση πραγματοποίησαν σήμερα ακόμα μια αυτοψία κατά μήκος του ποταμού Παντέλη  παρουσία του Δημάρχου Σητείας  Γιώργου Ζερβάκη αλλά και μελών της Επιτροπής Αγώνα για την διευθέτηση του ποταμού Παντέλη .   Όπως υπογράμμισε ο Αντ περιφερειάρχης κ Γουλιδάκης  «Σκοπός της σημερινής επίσκεψης με την παρουσία και...
Stavroula12. February 2020

Διίστανται οι απόψεις για το που είναι απαραίτητες οι παρεμβάσεις όσον αφορά την οριστική αποκατάσταση των ζημιών μετά την πλημύρα του περασμένου Απριλίου.

Τεχνικά κλιμάκια από Περιφέρεια-Αντιπεριφέρεια και Αποκεντρωμένη Διοίκηση πραγματοποίησαν σήμερα ακόμα μια αυτοψία κατά μήκος του ποταμού Παντέλη  παρουσία του Δημάρχου Σητείας  Γιώργου Ζερβάκη αλλά και μελών της Επιτροπής Αγώνα για την διευθέτηση του ποταμού Παντέλη .

 

Όπως υπογράμμισε ο Αντ περιφερειάρχης κ Γουλιδάκης  «Σκοπός της σημερινής επίσκεψης με την παρουσία και της Αποκεντρωμένης είναι να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα, να καταδειχτεί ότι πραγματικά αυτές οι ζημιές προήλθαν από φυσικά φαινόμενα και να συνεχίσουμε να έχουμε το περιθώριο το νομικό όπως ορίζεται, με τη νέα παράταση που ζητάμε για την Πολιτική Προστασία για 4 μήνες επιπλέον, να προλάβουμε διαδικασίες ώστε το πολύ μέχρι τον Μάρτιο – Απρίλιο να μπορέσουμε να προκηρύξουμε έργα σχετικά με το ποταμό Παντέλη αλλά και σε άλλες περιοχές όπως είναι ο Γούδουρας, η Λαγκάδα κ.α.»

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456