Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία100.000 ευρώ οι οφειλές των δημοτών προς τη ΔΕΥΑΣ

Την εφαρμογή δραστικών μέτρων έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Σητείας προκειμένου να εισπραχθεί το οφειλόμενο ποσό των 100.000 εuro που υπάρχει σε εκκρεμότητα από τους δημότες . Μετά τον τρίτο οφειλόμενο μήνα η επιχείρηση θα προχωρεί στην αφαίρεση του υδρομέτρου και το ίδιο θα συμβαίνει και για αυτούς που δεν εξυπηρετούν την ρύθμιση τους. “το μέτρο έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται και όποιος δεν συμμορφωθεί θα υποστεί την αφαίρεση του...
Stavroula13. February 2020

Την εφαρμογή δραστικών μέτρων έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Σητείας προκειμένου να εισπραχθεί το οφειλόμενο ποσό των 100.000 εuro που υπάρχει σε εκκρεμότητα από τους δημότες .

Μετά τον τρίτο οφειλόμενο μήνα η επιχείρηση θα προχωρεί στην αφαίρεση του υδρομέτρου και το ίδιο θα συμβαίνει και για αυτούς που δεν εξυπηρετούν την ρύθμιση τους.

“το μέτρο έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται και όποιος δεν συμμορφωθεί θα υποστεί την αφαίρεση του υδρόμετου .Οι ανάγκες είναι μεγάλες και για μια υπηρεσία η οποία είναι ανταποδοτική δεν υπάρχει περιθώριο άλλης ανοχής” δηλώνει ο πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456