Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔέσμευση για την ολοκλήρωση του έργου αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων εντός των χρονικών ορίων

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Yδρευσης Αποχέτευσης Σητείας με αντικείμενο συζήτησης την πορεία των εργασιών του έργου της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης, ο Αντιπρόεδρος κ Γιάννης Σκαρβελάκη, ο Διευθυντής κ. Σταύρος Ψωμαδάκης, από την πλευρά  της Διαχειριστικής Αρχής ο κ Γιάννης Σπηλιωτάκης και ο εργολάβος.   Αναφερόμενος στην εξέλιξη του έργου ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης...
Stavroula13. February 2020

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Yδρευσης Αποχέτευσης Σητείας με αντικείμενο συζήτησης την πορεία των εργασιών του έργου της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης, ο Αντιπρόεδρος κ Γιάννης Σκαρβελάκη, ο Διευθυντής κ. Σταύρος Ψωμαδάκης, από την πλευρά  της Διαχειριστικής Αρχής ο κ Γιάννης Σπηλιωτάκης και ο εργολάβος.

 

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του έργου ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης ανέφερε:

“Το έργο φτάνει σχεδόν στην μέση της πορείας του με κάποιες καθυστερήσεις.    Είναι  ένα έργο τεράστιας υποδομής για την πόλη και ο στόχος όλων είναι να ολοκληρωθεί”

Ο Διευθυντής κ. Σταύρος Ψωμαδάκης αναφέρθηκε και αυτός στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλονται από όλες τις πλευρές προκειμένου να βρεθούν λύσεις:

“Είχαμε  κάποια προβλήματα με την εξέλιξη της εργολαβίας  όμως  μετά και τη σημερινή συνάντηση έχουν μπει στο τραπέζι της  συζήτησης κάποιες λύσεις στις οποίες θα συμβάλουμε όλοι γιατί το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456