Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΜελέτη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (MASTERPLAN) ΔΕΥΑΣ

Βασικό θέμα συζήτησης στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΣ ήταν η Έγκριση 1ου πρακτικού δημοπρασίας για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης: «Μελέτη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (MASTERPLAN) Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  Αποχέτευσης Σητείας» για την οποία μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο Διευθυντής της επιχείρησης κ Σταύρος Ψωμαδάκης. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης τόνισε σε δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ότι “η επιχείρηση είχε παρελθόν έχει παρόν και θα έχει ένα μέλλον με υψηλούς στόχους”. Post Views:...
Stavroula14. February 2020

Βασικό θέμα συζήτησης στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΣ ήταν η Έγκριση 1ου πρακτικού δημοπρασίας για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης: «Μελέτη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (MASTERPLAN) Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  Αποχέτευσης Σητείας» για την οποία μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  ο Διευθυντής της επιχείρησης κ Σταύρος Ψωμαδάκης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Σταύρος Συλλιγαρδάκης τόνισε σε δήλωση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ότι “η επιχείρηση είχε παρελθόν έχει παρόν και θα έχει ένα μέλλον με υψηλούς στόχους”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456