Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚοινός αγώνας για τις διεκδικήσεις της Σητείας

Σε μια συνεδρίαση αντιπαραθέσεων όπως αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου της δευτέρας το μοναδικό κοινό σημείο ήταν η θέση και στάση των παρατάξεων για τα διαχρονικά ζητήματα της Σητείας. Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» κ Νίκος Καραμανωλάκης με την αναφορά του στο θέμα του ΒΟΑΚ και του αεροδρομίου της Σητείας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ενώ είχε προηγηθεί σχετική επιστολή προς τον Δήμαρχο Σητείας από την παράταξη του...
Stavroula19. February 2020

Σε μια συνεδρίαση αντιπαραθέσεων όπως αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου της δευτέρας το μοναδικό κοινό σημείο ήταν η θέση και στάση των παρατάξεων για τα διαχρονικά ζητήματα της Σητείας.

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» κ Νίκος Καραμανωλάκης με την αναφορά του στο θέμα του ΒΟΑΚ και του αεροδρομίου της Σητείας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ενώ είχε προηγηθεί σχετική επιστολή προς τον Δήμαρχο Σητείας από την παράταξη του κ Θοδωρή  Πατεράκη  “Σητεία Μπροστά”.

Την συντονισμένη αντίδραση του Δημοτικού Συμβουλίου ήρθε να ενισχύσει και η τοποθέτηση του Νίκου Κουρουπάκη  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον».

Επισφραγίζοντας την κοινή στάση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης υπογράμμισε ότι  “θα είναι καθολική η απαίτηση μας για αυτά που οφείλει η ελληνική κυβέρνηση  στο Σητειακό Λαό και θα ζητήσουμε και από  την τοπική κοινωνία να συνταχθεί σε αυτό”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456